Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę O Temat Tylko Dla Wybranych

Kaspie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć znalazłem znowu coś fajnego ale znając dzieci 5post nie dam tego tu. Proszę o założenie tematu tylko dla wybranych.

lastfmred.gif

Opublikowano

I dlatego nie na widz takich ludzi jak ty masz dużo postów i myślisz ze jesteś fajny bo spamujesz ja tego nie robie i mam postów tyle ile mam i nie zależy mi na nich masz coś to daj a nie prosisz

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Opublikowano

hmm czy to jakis nowy server?jak tak to napisz mi na gg jak chcesz zreszta jakby cos 11330528 moze zagram ale tylko moze bo robie swojego prywata jak mi sie uda- a jak sie uda to malo osob wejdzie bo beda lagi a mam lacze 1,5mb wiec mzoe bedzie prywat ktory postoi troche xD

Opublikowano

buhahaha noi co ze masz 1,5mb neta komp musi caly yczas chodzic jesli ma być serwer wlaczany

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano

no wlasnie server nei bedzie 24h:/ niechcecie to nie grajce czy ktos ci nakazuje grac na tym servie? server bedzie np od 15 do 20:/ potem moze caly dzien od 8.00 do 21.00

Opublikowano

kamils007 jak juz zrobisz napisz mi na gg ja zagram na 101% 8511063

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Opublikowano

Zasłużonych. Z Kapciem pisaliśmy o dział private, ale admini mają chyba nas w dupie.

Opublikowano
Zasłużonych. Z Kapciem pisaliśmy o dział private, ale admini mają chyba nas w dupie.

Robimy własną stronke o czitach??

lastfmred.gif

Opublikowano

dobrze ze tego tu nie dajesz bo znow by sie chwalili kolegą o tym co znalalzles tak jak z ta misja chyba na 22 lvl.I tak niewiem o co w niej chodzilo xD

Opublikowano

Ja stworzyłem nowe forum o czitach do metka. Jak ktoś chce w nim uczestniczyć, pisać na PW. Kaspie, dostał byś Admina ;p

90921442.png
Opublikowano

Owned! jak admini mają nas nie mieć w dupie jak:

-każdy spamuje.

-kapują na nas GM'om.

Według mnie admini nie widzą powodu dla którego moglibyśmy dostać jakąś "nagrodę" ;/

Opublikowano

No tak ale potem by było: "dlaczego ja nie jestem wybrany przecież to i tamto... co to ja nie zrobiłem"

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
Opublikowano

dobra kurwa pisać sobie na gg o zrobieniu forum nie kurwa na forum o hax pisza że robia inna strone o hax na stronie gdzie sa haxy lol a więc won za takie coś powinny być bany

Gothic <<<--- moja gra ;)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...